5 padomi, kā ārzemēs tikt galā ar ēdienu
Jaunas virtuves iepazīšana, ceļojot uz ārzemēm, ir viena no labākajām lietām. Bet, ja ceļojat ar diabētu, daudzu nepazīstamu ēdienu ēšana, vienlaikus cenšoties kontrolēt cukura līmeni asinīs, ir izaicinoša. Tur palīdz sagatavošanās. Te būs daži svarīgākie padomi, kas jāatceras, lai ārzemēs tiktu galā ar ēdienu. 1. padoms. Veiciet izpēti Atvēliet laiku, lai izpētītu attiecīgās valsts virtuvi, īpaši tad, ja nepazīstat to. Noskaidrojiet, kādas sastāvdaļas tiek plaši lietotas populārākajos ēdienos. Nebūtu slikti pat pārrunāt to ar dietologu, ārstu vai diabēta apmācītāju un saņemt padomu,...
Lasīt vairāk
Nekas nav atrasts !!
Nekas nav atrasts !!
