Saldajiem pārsteigumiem
Cilvēki ar diabētu no veselības aprūpes speciālistiem un dietologiem bieži saņem grāmatas, brīdinājumus un padomus par to, cik svarīgi ir skaitīt ogļhidrātus. Ogļhidrāti cilvēkiem ar diabētu IR svarīgi, bet tiem nav jābūt vienīgajiem, kas nosaka ēdiena izvēli. Kā ar cukuru? Taukiem? Nātriju? Holesterīnu? Vērtīgām lietām, kā šķiedrvielas, olbaltumvielas, vitamīni un minerālvielas? Lielu cukura un ogļhidrātu daudzumu saturošu ēdienu ierobežošana ir labs sākums, bet tas ne vienmēr garantē labāku ēdiena izvēli. Reizēm gudri iepakots ēdiens un „tēla speciālisti” var pārliecināt patērētājus, ka ēdiena izvēle ir „veselīga”. Lai...
Lasīt vairāk
Nekas nav atrasts !!
Nekas nav atrasts !!